Потопете се във вълшебната Коледна атмосфера и споделете своя празник с екипа на Хотел Будапеща!

Дойде момента да възнаградим усилията на всички наши колеги и партньори по един запомнящ се начин.

Сега е най-подходящото време да започнете подготовката за следващия празничен повод за събиране с колегите, а какво по-специално от фирменото парти в края на годината, най-дългоочакваното и обсъждано от всеки в офиса събитие?

Без съмнение специалните поводи изискват продължителни приготовления – като се започне от избор на място, кетъринг, та се стигне до рокли, прически, аксесоари и най-вече  подсигуряването на празничен дух.  За покачване градуса на настроението може да добавим жива музика и DJ.

Партито е в разгара си, а на Вас не Ви се тръгва?

Какво по-хубаво от това купонът да няма край?

Забравете за неудобния среднощен транспорт и пренощувайте в Хотел Будапеща.

Заслуженото блаженство на комфортните и луксозни стаи ще е Ваше само за 45 лева  на човек с включена богата закуска на блок маса, доплащане за  самостоятелно ползване на стаята от 36 лева. Цените са валидни до 15 януари 2017 г. и при наличие на свободни стаи.

Менюто – ключовия елемент във всеки банкет

А ето и предложенията ни за избор на ястия за празничната вечеря:

Примерно тристепенно сет меню:

Салата спомени от Изтока

/домати,печен патладжан,чушки,сирене,рукола,маслинена паста/

Пилешка руладина с печени червени чушки гарнирана с картофен терин и сос от сирена

Торта с ягодов и бананов мус

Цена на куверт: 32 лева

* в цената са включени питки зърнен микс ,чаша бяло/червено вино, безалкохолна напитка или минерална вода.

Още един вариант за тристепенно сет меню:

Микс от свежи салати лоло росо, лоло блондо, рукола, айсберг,киноа и чери домати

Свинско със сушени домати и маслинена паста гарнирано със зеленчуков терин от тиква, картофи, ароматно френско козе сирене и босилек, обгърнат с пресни листа спанак и поднесен с прошуто „Ди Парма“

Еклерова торта

Цена на куверт: 36 лева

* в цената са включени питки зърнен микс ,чаша бяло/червено вино, безалкохолна напитка или минерална вода.

Примерно меню тип бюфет

Салатен бар:

  • Купол от домати, печен патладжан, сирене, рукола и маслинена паста;
  • Цезар салата (айсберг,микс от свежи салати, цезар сос, пилешко филе, крутони, пармезан);
  • Салата Ница (домати, краставици, микс от салати, царевица, маслини, риба тон, крутони).

Топли и студени предястия:

  • Брускети с прошуто;
  • Спаначена палачинка;
  • Хапки с маслинена паста и чери домати.

Бюфет основни ястия:

  • Свински медальони с прошуто и салвия;
  • Пилешка руладина със спанак и рикота;
  • Свинско филе със сушени домати и маслинена паста в хрупкава картофена коричка.

Гарнитури:

  • Микс от бял и черен ориз с букет от билки;
  • Зеленчуков терин от тиква, картофи, ароматно френско козе сирене и босилек, обгърнат с пресни листа спанак и поднесен с прошуто „Ди Парма“;
  • Спаначени крокети.

Десертен бар:

  • Еклерова торта;
  • Гараш торта;
  • Ябълков пай.

Цена на куверт: 38 лева

* в цената са включени питки зърнен микс ,чаша бяло/червено вино, безалкохолна напитка или минерална вода.

Още един вариант за вечеря на блок маса:

Салатен бар:

  • Салата  с  домати,печени тиквички,чушки и мус от сирена;
  • Микс от свежи салати,айсберг,чери домати,рукола и пармезан;
  • Салата със моркови,селъри,зелени ябълки,орехи,синьо сирене и меден дресинг.

Бюфет с основни ястия:

  • Руладина от свинско филе с пикантен колбас Пеперони, сушени сливи и нежен сос от синьо сирене;
  • Пиле Салтимбока (мариновано пилешко филе увито с прошуто и билки);
  • Стек Одесос (свинско филе с лук и горски гъби в хрупкава билкова коричка).

Гарнитури:

  • Терин от печени картофи с целина, моркови, ароматни жълти сирена, обгърнат в бекон;
  • Зеленчуков рататуй;
  • Запечени картофи с пармезан и розмарин.

Десертен бар:

  • Торта Брюле;
  • Шоколадови кошнички с крем Анжел;
  • Кейк Браунис.

Цена на куверт: 38 лева

* в цената са включени питки зърнен микс ,чаша бяло/червено вино, безалкохолна напитка или минерална вода.

Условията накратко:

  • Капацитет на ресторанта – 50 седящи места; коктейл – 70 места;
  • При организация на събитие в  рамките на януари месец получавате 20 % отстъпка;
  • Организиране на жива музика или дисководещ – по договаряне

За повече информация и резервации, моля, обадете се на тел. 02/421-58-00 или ни пишете на Events@HotelBudaPest.bg