hbp-main-apartment-overview
hbp-main-corner-juice
main-image-room

Възможности за настаняване

Check-in:
Check-out:
Persons:

Създадени с вкус и модерен дизайн, стаите на хотел Будапеща Ви предлагат всички необходими удобства за комфортен престой и пълна почивка след уморителен ден на бизнес преговори или вълнуващи разходки из софийските забележителности.

Помислено е за всеки детайл, от свежия старт на деня с чаша ароматно кафе, вестник и богата закуска, до края му със заинтригуващ филм пред телевизора с LCD екран. Най-голямото удобство за бизнес гостите е безплатния безжичен интернет достъп във всички части на хотела.

Хотел Будапеща разполага с 63 стаи, разположени на два етажа за пушачи и пет за непушачи, а  гостите имат възможност да избират настаняване в няколко категории стаи: 31 стандартни, 22 делукс, 6 ъглови двойни стаи, 3 панорамни малки апартамента и един президентски апартамент с тераси и гледка към централна София
Стаите са светли и просторни, с модерно обзавеждане.

Проектирани са да отговарят на нуждите на съвременният пътуващ по бизнес или развлечение турист. Оборудването е изцяло съобразено с международните стандарти за обзавеждане на градски хотели.