Check-in:
Check-out:
Persons:

От Летище София

(вижте маршрута Летище София – Хотел БудаПеща)

Излизайки от района на летището продължете по булевард „Брюксел“. След около 2 км. Завийте на дясно по булевард „Цариградско шосе“. Когато стигнете кръстовището на Софийски Университет „Св. Климент Охридски“, завийте на дясно по булевард „Васил Левски“ за около 1.4 км. Когато стигнете до площад „Сточна гара“, направете ляв завой по булевард „Сливница“ и след около 500 м. завийте надясно по улица „Будапеща“ след около 300 м. ще бъдете пред входа на Хотел Будапеща. Добре дошли!

Разстояние: около 15км.
Време: приблизително 20-25 мин. с автомобил.

Влизайки в града от север

От „Околовръстен път“ продължете по булевард „Рожен“, който се отклонява в ляво, сливайки се с булевард „Княгиня Мария Луиза“. Продължете по този булевард като след като минете покрай Централна ЖП гара трябва да завиете на следващия светофа на ляво и продължите по улица „Козлодуй“, където след около 200 метра ще достигнете хотел Будапеща“.

Влизайки в града от изток

От магистрала Тракия продължете към булевард “ Цариградско шосе“ около 11 км. докато стигнете до кръстовището на Софийски Университет „Св. Климент Охридски“, където трябва да завиете на дясно и продължите по булевард „Васил Левски“. Когато стигнете до площад „Сточна гара“, направете ляв завой по булевард „Сливница“ и след около 500 м. завийте надясно по улица „Будапеща“ след около 300 метра ще сте пред хотел Будапеща.

Влизайки в града от запад

От главен път Е80 продължавате по бул. Сливница около 8 км до кръстовището с бул. Мария Луиза /Лъвов мост/. На светофара завийте на ляво и продължете по бул. Мария Луиза около 400 м до кръстовището с ул. Козлодуй. На светофара завийте на дясно по ул. Козлодуй и след 200 м ще достигнете до хотел Будапеща.

Влизайки в града от юг

От бул. България продължете в посока НДК около 4 км. до кръстовището с бул. Фритьоф Нансен. На същото завийте на ляво и след около 500 м завийте на дясно по улица Любен Каравелов. Ще достигнете кръстовището с с ул. Г. С. Раковски след 200 м. Завийте на ляво по с ул. Г. С. Раковски и продължете направо около 3 км. След като преминете бул. Сливница след около 200 м. Ще достигнете кръстовището с ул. Козлодуй. На светофара завийте на ляво и след около 150 м ще достигнете до хотел Будапеща.

Ограничения на скоростта:

  • Населени места – 50 км/ч
  • Първокласни и второкласни пътища – 90 км/ч
  • Магистрали – 130 км/ч

Бюлетин

Абонирайте се за промоционални предложения.

Абонирай се!